Ny bok om ”The Postal Bee”

Boken ”The Postal Bee” er resul-tatet av å samle postale objekter som motivsamling i mer enn femten år. De to forfatterne av boken har fulgt sin egen vei i motivfilateli. Derfor har deres samarbeid ført til enkelte over-raskende synspunkter på bienes verden. Boken er tilgjengelig på tre språk, nederlandsk, engelsk og fransk available in the Dutch, English and French languages.Boken er på mer enn 170 sider fordelt på tre deler:

1) Bier og birøkt (i 6 kapitler). Biers biologi, Historien om birøkt, Den moderne birøkter, Biprodukter inkludert biterapi, Offentlige forstyrrelser, Lüneburg Heide (Tyskland).

2) Bier og mennesker (i 8 kap.) Napoleon, Bier og økonomiske egenskaper, Opplysningstiden, Artistiske anvendelser av bivoks, Bier og forsvarsevner, Bier og kjærlighet, Bikaker.

3) Lister. Amerikanske steds-navn, Brasilianske stedsnavn, Tysk bypost, Russisk Zemtstvo, New South Wales 1850, Liberia 1909-1918, Økomerker Ungarn 1916/1919, Belgiske Publibel, Keiserlige bier (Napoleon), Honningbier. 

Det finnes en liten bibliografi i slutten av boken.

Boken er trykket i full farge på A4 format. Den har et laminert, mykt omslag. Prisen på boken er 35,00 € uten forsendelse.

   
Geraldine Forestier  -  Jan de Crom 

Boken på fransk er tilgjengelig fra forfatteren Géraldine Forestier som er aktiv i sin frimerkeklubb i Boulogne sur Mer. Hennes samling heter ”Bier og menneskeheten”. Hun deltok i Wien og er også filateli-dommer.

Géraldine Forestier
103 Hameau de Herquelingue
62360 Isques, France
Email: philabeil@orange.fr

Boken på nederlandsk eller engelsk, fås fra forfatteren Jan de Crom som var grunnlegger av Nederlandsk studiegruppe for Bi-filatelister i 1995. Hans samling kalles ”Stukket av Bier”, og han er ikke tilhenger av de konkur- ranser som er karakteristiske for frimerkeutstillinger.

Jan de Crom
Donkerstraat 4 b
4063 CZ Heesselt, Netherlands
Email: decromstruijs@hetnet.nl

Eine Seite zurück / one page back

            www.Bienenmarken.de            
Die Welt der Bienen auf Briefmarken
The world of bees on stamps

© 2004-2011 by TAURACHSOFT

zur Startseite / to the start